U staat centraal

Home Praktijk Tandimplantaten Onze diensten Links Spreekuren
 
patiënten dr. demeulemeester

De moderne tandheelkunde biedt tegenwoordig een breed scala aan verschillende behandelingsmogelijkheden. Samen met u kiest ons team de optimale oplossing voor uw individuele situatie.

1. Tandheelkundige chirurgie
Wij verwijderen scheve of geïnfecteerde tanden en scheef staande verstandskiezen. Bij ontstekingen rond de wortelpunt nemen wij gericht de ontstekingshaard weg en zorgen ervoor dat de tand behouden blijft. Bij ontstekingsaandoeningen openen wij met accurate operatietechnieken het tandvlees en verwijderen bacteriële aanslag.

2. Tandheelkundige implantologie
Met implantaten kunnen ontbrekende tanden perfect worden vervangen, omdat zij functioneel en esthetisch het meest in de buurt komen van uw natuurlijke tanden. Bovendien hoeven bij implantaten de aangrenzende tanden niet meer te worden afgeslepen.

3. Botopbouw
Om tandimplantaten stabiel te kunnen verankeren, moet er voldoende kaakbot voorhanden zijn. Wij herstellen ontbrekende of geslonken botsubstantie en bouwen deze met lichaamseigen bot of botvervangend materiaal weer op.

4. Moderne diagnostiek
Wij bieden moderne diagnostische methoden om uw gehele hoofd 3-dimensionaal in beeld te brengen. Op die manier kan een adequate diagnose worden gesteld die aan de basis ligt van een succesvolle behandeling. Bovendien is bij de Cone Beam Scan de totale bestralingsbelasting veel lager.

5. Parodontologie
Parodontitis is een tandaandoening die tot het verlies van tanden kan leiden bij niet-behandeling. Door middel van de moderne behandelingsmethoden kunnen we dit voorkomen.

6. Pijnloze behandeling
Indien gewenst bieden wij u graag een behandeling onder algemene verdoving aan. Daarvoor werken wij samen met een team van ervaren anesthetisten.


gebit tanden

tandtechniekSpreekuren:

Enkel na afspraak op het volgende nummer 051/69 54 59
 
Dr. L. Demeulemeester - Mond- en Kaakchirurgie, Implantologie - Meensesteenweg 320D - B-8800 Roeselare Tel. 051/69 54 59 - info@tandens.be Home